Rock oil

Rock oil

I begyndelsen af 1980erne startede Charles Hewitt, der nu bestyrelsesformand, men dengang  marketingmand og sælger. Han tog til markerne, banerne og begyndte at opbygge relationer med professionelle racing teams.Den første store partnerskab var  “Team Green ‘Kawasaki Motocross team i midten af firserne, som fik Rock i retning af  mx . Så meget, at mange mennesker stadig huske holdet og Rock oil engagement over 30 år senere. David Thorpe, 3 gang verdens mester i 500cc MX, var en del af dette team og kører stadig kører på Rock Oil et kvart århundrede senere, med sit Honda MX team. De mellemliggende år har set en række af teams i racing, der kører under Rock banner.

 

Her er blot nogle få af disse hold og ryttere:

 • Georges Jobe – World 500cc MX Champion
 • Dave Thorpe – World 500cc MX Champion
 • John Reynolds – 3 Time BSB Champion, GP rytter
 • Jamie Whitham – BSB Champion, verden Supersport Rider
 • Steve Hislop – BSB Champion, 11 gang TT Champion
 • Darren Dixon og Andy Hetherington – Verden Sidecar Champions
 • Brad Anderson – Multiple britiske MX Champion
 • Simon Wigg – Longtrack verdensmester
 • Jason Crump – World Speedway Champion
 • Rob McElnea – BSB Champion, GP rytter
 • Reve Racing – British Titel Winning Superbike Team
 • Renegade Ducati – British Titel Winning Superbike Team
 • Padgetts – Grand Prix Team, britiske Supersport Champions
 • Pela Renet – World MX3 Champion
 • Tai Woffinden – World Speedway Champion

 

Rock har også arbejdet sammen med stort set alle de store producenter såsom Yamaha, Ducati, Suzuki, Honda, Kawasaki og Triumph.

Rock er stadig meget involveret i racing support og produktudvikling og arbejder stadig med store racing teams og enkeltpersoner fra ungdoms rækken op til eliten. Områder de støtter omfatter grasstrack, karting, motocross, road racing og track racing, rally og endda et hold konkurrerer på Le Mans. Også værd at nævne er deres engagement til støtte så forskellige som en NASA-projektet og en Everest ekspedition! Denne blanding af projekter og sport er et bevis på de mange forskellige højtydende produkter i Rock fremstilling

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *