Michelin lancere ny dækserie

Michelin lancerer nyt højydelses dæk

Michelin lancerer nu den nye serie motocross dæk, Michelin Starcross 5. I tre år har kørere på alle niveauer, fra verdensmestre til amatører, gennemført et omfattende test- og udviklingsprogram. Ved at samle deres ekspert kundskaber har forsknings- og udviklingsteamet og Michelin Motorsport samarbejdet for at få en gennemgribende forståelse for motorcyklerne og dækkene.

Serien Michelin Starcross 5 giver nyt terræn i motocross-verdenen for Michelin. Med de her nye dæk kommer Michelin tilbage til dette konstant foranderlige og meget konkurrenceprægede marked. Hele udbuddet af motocross dæk forventes at blive fornyet totalt indenfor de næste to år.

Brugsområder Dækkene findes i fire versioner -hard, medium, soft og sand. Michelin Starcross 5 er udformede for at give meget god ydelse på alle typer af underlag, og i det terræn man møder i motocross- og enduro-konkurrencer.

Sammenlignet med forgængerne (Michelin Starcross 3 og 4) har Michelin Starcross 5 en ny og lettere karkasse som giver mere let kørte og kvikkere egenskaber uden at livetiden påvirkes, takket være stærkere materiale med højere densitet.

Den mere fleksible karkasse giver også køreren andre fordele som for eksempel: bedre greb ved ligeud kørsel og mere progressive egenskaber i kurver muligheden for at køre med højere lufttryk (uden at miste greb eller komfort) for at mindske risikoen for at dækket krænges af fælgen ikke behov for at dækket “køres til” da den fleksible karkasse tilbyder bedste ydelse lige fra begyndelsen lettere at montere

Kombinationen af den nye karkasse, udviklet for at optimere kontaktfladen, samt aggressivere dækmønster foran og bag, specielt udformet til dette anvendelsesområde og terræn, giver præcis styring og maksimalt greb også i konkurrencer og under meget svære forhold.

Retningsbestemte mønsterblokke i midten og langs siderne giver god styr respons fra forhjulet og greb fra baghjulet, mens de centrale blokke er udformet specielt for at forbedre bremseegenskaberne og greb på alle underlag – hvor de fungerer som kroge som graver sig ned og driver motorcyklen fremad.

Michelin Starcross 5 kommer i et stort antal dimensioner plus nogle nye tiltænkt til cross country konkurrencecykler:

Michelin Starcross 5 hard – Ideel til Supercross

Starcross 5 medium – til blandede/hårde overflader

Michelin Starcross 5 soft – til blandede/bløde overflader Michelin

Starcross 5 sand – til løb på sandede underlag

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *