Prox racing parts

Prox racing parts er i gang med at ligge hele deres store sortiment af sliddele på lager i Holland. Der er mere end 5000 varenummer som vi har adgang til. Det er ikke muligt at ligge alle disse vare på lager, men det bliver muligt at bestille nogle af produkterne på vores hjemmeside. Vi forsøger at få det oprettet, det der er relevant. Men der vil gå lidt tid, inden vi er i mål.Vi forventer at få derfra ca. 1-2 gange pr uge i højsæsonen. Prox har et meget stort sortiment af sliddele til nyere mx, atv, men også til classic helt ned til først i 80.erne. Der er også en del til mere eksotiske brand som Tm, Gas Gas, Beta o.s.v. Har du forspørgsel på en vare inden vi kommer på plads, kigger vi gerne om det er på lager og finder en pris. Du kan du altid kontakte os på mail: Severinsenservice@hotmail.com     .

Se mere på : http://www.pro-x.com/

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *